Bewonersavond woningbouw Harmelen

Datum: 15-05-2017
Starttijd: 20:00
Eindtijd: 22:00
 
Omschrijving
Het dorpsplatform wil graag op 15 mei tijdens een bewonersavond woningbouw met de inwoners van Harmelen in gesprek over de bestaande en nieuwe woningbouwplannen van de gemeente. De wethouder Ivo ten Hagen zal hierbij aanwezig zijn. Studenten van de TU Delft geven een presentatie over het rapport Hart voor Harmelen. 

Het dorpsplatform Harmelen is actief voor een leefbaar en actief Harmelen. Het dorpsplatform geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente en de gemeenteraad van Woerden over tal van onderwerpen. Een van de onderwerpen welke actief leeft in Harmelen is woningbouw. Er is jarenlang niet of amper gebouwd in de kern Harmelen terwijl wij een grote vraag signaleren naar diverse soorten woningen. 

Jarenlang liggen er al woningbouwlocaties onbenut in de dorpskern Harmelen. Door de recente sloop van o.a. scholen en het gemeentehuis zijn er nog meer locaties beschikbaar. Er zijn en worden door de gemeente Woerden plannen gemaakt om hier woningen te gaan bouwen. Ook zijn er plannen om op nog niet eerder voor bebouwing gebruikte plekken zoals achter de Ambachtsheerelaan woningen te ontwikkelen.
 

 


 

 

 

 

 

 

 

Belangenvereniging
'Toekomst Tuinderij Groot'
©2023 TTG